Happy Cats PRO Programma

Voor (toekomstige) kattenprofessionals die katten gelukkig(er) willen maken

Happy Cats PRO Programma

Voor (toekomstige) kattenprofessionals die katten gelukkig(er) willen maken

+100

Lesuren

Uniek

in België & Nederland

+200

Deelnemers

Wetenschappelijk

onderbouwde informatie

Hey, bedankt voor je interesse

Mijn missie om katten gelukkiger te maken.


En kattenprofessionals ondersteunen en sterker maken om dat te doen, hoort daar ook bij. Want met hoe meer we strijden voor aandacht voor kattengedrag en ongewenst gedrag, hoe meer katten we uit het asiel houden en het algemene welzijn van de huiskat naar omhoog trekken.


Dus bij deze, doe je mee? Dan help ik je graag!

Liefs, Anneleen ♡

Van hobby naar een succesvolle kattenzaak, wil jij dat ook?

Het Happy Cats PRO programma is onze ultieme opleiding voor professionals.  Jij krijgt hierbij de prachtige opportuniteit om én  jouw klanten verder te helpen met hun katten, en ook om je eigen zaak of organisatie te boosten, zowel in klantentevredenheid, betere service en een grotere omzet. Zo geniet jij van een (nog) grotere voldoening in je job.


Het Happy Cats PRO programma is gericht op zowel bestaande kattenpraktijken en -zaken alsook op professionals-in-spe die graag met een knal willen opstarten.

Wat houdt het programma in?

Wat zeggen deelnemers van het programma?

Martine Vos

M's Pride Kattenoppas- & trimservice

Het begon met het eerste boek “Handleiding voor een gelukkige kat”. En het werkboek. Ik was meteen gefascineerd door Anneleen haar manier van schrijven. Alles is zo duidelijk en helder. Daarna kwam de “Happy Cats Revolutie”, de bijbel voor kattenmensen. Mijn honger naar kennis over katten en hun gedrag werd steeds groter.
Toen de Bootcamp PRO startte twijfelde ik nog omdat ik de bootcamp al deed en niet meteen van plan was om iets professioneels met katten op te starten.
Maar toen Anneleen de 2de versie van de Bootcamp PRO aankondigde ben ik toch op de kar gesprongen. Ik heb er echt nog geen moment spijt van gehad. Anneleen kruipt in je kattenmoederziel met haar enthousiasme en wetenschappelijk onderbouwde kennis. Ze deelt haar eigen ervaring om je eigen zaak een boost te geven. Dankzij Anneleen heb ik de stap durven wagen om een trimsalon op te starten. Dankjewel lieve Anneleen! Je bent een topper!


www.mspride-catservices.be

Karen Seye
Geen mening? Over deze opleiding? Vast en zeker wel!
Dit is een echte (cat)life changer!
Naast de gestructureerde input over (on)gewenst gedrag bij katten triggert Anneleen je om uit je comfortzone te treden. Hoe? Aan de hand van filmpjes, lesmateriaal, life zoom coachings, boeken en huistaken daagt ze je uit naar een hoger niveau. Het stopt niet met de Kattenmatrix. Anneleen in Catland neemt je mee op een innerlijke reis. Daar bovenop leert ze je aan hoe je als katten professional kan opstarten. Heb je al een eigen zaak? Ook hier wordt over gereflecteerd; je krijgt praktische tips & tricks om je zaak te boosten.
Deze opleiding is echter geen katje om zonder handschoenen aan te nemen. Het gaat vooruit en je krijgt massa’s informatie te verwerken. Eenmaal ingeschreven blijf je ook toegang hebben tot de opleiding; je kan de filmpjes her en herbekijken op jouw tempo. Het lesmateriaal wordt ook actief aangevuld.
HAPPY CATS PRO…a no brainer! What a gift! Dankbaar! Merci Anneleen

Herken je jezelf hierin?

 • Ik voel me geroepen om katten te helpen
 • Ik wil mensen beter kunnen helpen met het gedrag van hun kat
 • Ik wil van katten mijn beroep maken 
 • Ik wil katten en katteneigenaars helpen hun kat gezonder en gelukkiger te maken
 • Ik wil me zelfzeker voelen en met plezier & vertrouwen mijn klanten helpen
 • Ik wil mijn zaak boosten door mijn aanbod te optimaliseren
 • Ik wil meer goede klanten aan te trekken
 • Ik wil mijn zaak financieel gezond(-er) maken & inzicht krijgen in mijn cijfers
 • Ik wil mijn omzet & winst laten groeien

Wat zeggen deelnemers van het programma?

Wendy Toremans
Een aantal jaar geleden kreeg ik het 1e Happy Cats boek cadeau. Niet wetende dat dit jaren later mijn leven compleet zou veranderen! Ik leerde een aantal maanden geleden via Facebook de webinairs over Ongewenst Gedrag kennen en ondertussen wekelijks van de partij. Het is als een verslaving. Op een 3 tal maanden deed ik de Bootcamp en de Bootcamp Pro. Een geweldige ervaring en aanrader! Dit alles heeft mijn leven en kijk op katten compleet veranderd. Katten zijn mijn leven, mijn alles. Daarom werd het tijd besefte ik, dat ik eindelijk ook “Happy” werd in mijn job… Ik ga verder studeren als Dierenartsassistente. Bedankt Happy Cats, Bedankt Anneleen om mijn leven te veranderen en in de juiste richting te sturen!
Liesbet Willems
Top ervaring! De boeken vind ik heel fijn geschreven, in een taal dat vlotjes leest en dat in combinatie met de Bootcamp vond ik al heel leerrijk!
Door het Happy Cats cafe eigenlijk, heb ik mij voor de Bootcamp pro ingeschreven en nog geen seconde spijt gehad. Zó een leerrijk traject, waar ik meer waarde voor gekregen heb dan gedacht trouwens.
De business mindset en de sessies over persoonlijke ontwikkeling waren een eye-opener. Anneleen weet enorm veel en ze brengt dit in klare taal met super veel enthousiasme, waar je ook direct mee aan de slag kan!
Ik ben een beginnende zelfstandige en wil nog zoveel leren, de informatie stroom is echt de moeite. Ik beluister de video’s zelfs in de auto of tijdens een wandeling. Super handig ook dat ze altijd online beschikbaar blijven! En als up&running zelfstandige is het een zeer mooie aanvulling want dergelijke informatie krijg je niet overal. Alles wordt hier extra in de spotlights gezet en haar drive werkt echt aanstekelijk

Wat leer je in de Happy Cats PRO?

 • Waar gedrag vandaan komt, wat het betekent en hoe je je klanten kan helpen om het beter te begrijpen
 • Werken met de Kattenmatrix®, een algemeen therapieplan om ongewenst gedrag bij katten te verbeteren en op te lossen
 • Eerst hulp aanbieden bij ongewenst gedrag zoals onzindelijkheid, sproeien, spanning tussen katten
 • Hoe je klanten met bange katten kan helpen om hun katjes te trainen om minder angstig te zijn
 • Hoe je katten kan trainen a.d.h.v. clickertraining, een dankbare techniek waarbij katten op een positieve en permanente manier noodzakelijke handelingen kunnen aanleren.
 • +30 technieken om jezelf zelfzekerder te voelen en je grenzen durven aan te geven, sterk in je schoenen te staan waardoor je je goed voelt bij wie je bent, wat je doet, wat je zegt, je prijzen en de keuzes die je maakt in dit leven, zodat je jezelf mentaal en emotioneel gezond houdt.
 • Alles wat je moet weten over 'the money in your business', over geld verdienen met iets dat je graag doet en gepassioneerd over zijn: meer zelfvertrouwen rond geld, btw, belastingen, sociale bijdragen, marktwaarde, uurtarieven, aanbod, jaarcijfers, prijssetting, winst, leningen, sales en nog veel meer. 
 • En nog zoveel meer om op te noemen :)

Wat zeggen deelnemers?

Francky Bruggeman
Zoals de meeste deelnemers was ik al via de boeken, de live sessies en de ‘gewone’ bootcamp al vertrouwd geraakt met de Happy Cats filosofie en de kattenmatrix. Veel van de opgestoken kennis en tips toegepast en alhoewel mijn katjes geen ongewenst gedrag vertoonden merk ik dat ze nu nog minder stress hebben en nog meer genieten. Gelukkige katjes maken gelukkige baasjes, al zie ik mezelf eerder als huisgenoot ;-). Omdat ik er nog meer over wilde leren en omdat ik ook wel op zoek was naar hoe ik het best anderen kon helpen met de opgedane kennis heb ik besloten om ook de bootcamp PRO te volgen. Al mijn verwachtingen rond het stuk van de kattenmatrix zijn zeker uitgekomen, nog meer kennis, bepaalde aspecten nog dieper uitgewerkt, nog meer praktijkvoorbeelden… kortom een aanrader. Aangezien ik niet onmiddellijk plannen heb om hier een eigen zaak in op te richten, wist ik niet zo goed wat ik van het tweede luik (business) van de opleiding moest verwachten, behalve dan de interesse om er meer over te weten en te kunnen bijleren. Hier werden de verwachtingen ruimschoots overtroffen, ik had nooit verwacht dat zoveel zaken ook in mijn dagdagelijkse professionele leven bruikbaar zouden zijn en dat ik ook mezelf een stuk beter ging leren kennen. Wat mij betreft is de bootcamp PRO een must voor wie professioneel met katten aan de slag wil gaan, maar ook voor katteneigenaars met een honger naar kennis en die graag die kennis willen delen of gebruiken een absolute aanrader. Bedankt Anneleen (en mede bootcampers  ) voor deze super interessante, intense twee weken, gelukkig blijven we lid van de community, want deze opleiding stopt niet bij het certificaat.

Is de Happy Cats PRO programma een opleiding tot kattengedragstherapeut?

Nee, helaas niet. Om gedragstherapeut te worden, dien je een Universitaire of Hogeschoolopleiding te volgen aan bijv. de Odisee Hogeschool (Sint-Niklaas).


Deze online opleiding van de Happy Cats PRO dient om kattenprofessionals van alle achtergronden te ondersteunen in hun kennis omtrent kattengedrag en business skills maar kan onmogelijk een Post Graduaatsopleiding vervangen van een erkende Universiteit of Hogeschool. 

Overzicht van het Happy Cats pro programma

Wat zeggen deelnemers?

Jade Decoster
Het laat echt je ogen open gaan. ik ben hier aan begonnen als particulier die mijn kennis over katten wou verbreden, maar was wel al aan het twijfelen om een zaak te starten. door deze opleiding te volgen ben ik gaan beseffen dat mijn idee eigenlijk wel klaar was om te starten, dus ondertussen ben ik opgestart als zelfstandige. de uitleg die je krijgt is heel duidelijk en eerlijk vertelt vanuit de ervaringen die Anneleen heeft. zelfs als particulier kan je er veel uit leren omdat het deeltje over business ook gebruikt kan worden in eender welke andere sector. het is een echte aanrader als je een zaak hebt, maar ook gewoon om je kennis te vergroten.
Judith Van Der Linden-Lam
Een aantal jaren geleden kocht ik mijn eerste Happy Cats boek van Anneleen op een beurs voor katten. Toen nog niet wetende wat er allemaal uit voort zou vloeien maakte ik dit jaar kennis met de Bootcamp en de Bootcamp Pro die door Anneleen online werd gestart en dat was in één woord overweldigend! Wat een fantastische ervaring was dat! Na deze intensieve reis van leren… over katten, ondernemen, persoonlijke enzovoorts, is het voor mij echt afkicken geweest van deze ontzettend leerzame, interessante en indrukwekkende maanden. Ik heb er intens van genoten en het heeft me enorm geïnspireerd om nog meer kennis over katten te willen vergaren en een bijdrage te willen leveren aan het welzijn van onze katten en het respect dat ze verdienen, door zoveel mogelijk katten te helpen en gelukkiger te maken. Anneleen, je energie, passie en enthousiasme werkt super aanstekelijk. Dankjewel!

VOORDelen van het happy cats pro programma

 • Onbeperkte toegang tot de modules (geen tijdslimiet)
 • Alle modules zijn beschikbaar via je Felinova App
 • Te bekijken op je smartphone, tablet én op je laptop zonder afleiding
 • Je krijgt direct toegang tot alle onderdelen
 • Je kan alles lessen bekijken waar en wanneer het voor jou uitkomt
 • Vragen en support via de Facebook Support group
 • Maandelijkse live coaching om je vragen te stellen via Zoom
 • Optionele Eindopdracht
 • Certificaat van deelname


Wat zeggen deelnemers?

Patricia Jansson 
Wauw…
Wat heb ik genoten van deze bootcamp. Anneleen is zo verschrikkelijk enthousiast en weet zoveel over zowel katten, als marketing. Het was echt boeiend van begin tot het eind. Je word er zelf net zo enthousiast van en staat te popelen om dingen te veranderen, te starten en erbij te gaan doen. Anneleen, bedankt voor deze geweldige opleiding, jou enthousiasme, je openheid en je eerlijkheid!
Kim Schoenmakers
Ik ben ZO blij dat ik de Happy Cats Bootcamp PRO volgde en voor altijd mag blijven volgen :-). Zowel de inzichten die ik kreeg in het kattendeel als de inzichten in het businessdeel, zijn onbetaalbaar en blijven mij ook na het beëindigen van de opleiding triggeren om meer en beter te doen. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid en de tools die ik geleerd heb, blijken zeer krachtig en effectief in het echte leven.
Het was ook zeer intens, pittig en soms schudde het me serieus door elkaar. Deze opleiding gaf me zoveel meer dan ik kon verwachten. Dank u Anneleen om al die kennis te willen delen <3

Jouw Happy Cats leesvoer

Bij deze opleiding horen je leesboeken Happy Cats Werkboek en de Happy Cats Revolutie bij.Het is aangeraden om deze aan te schaffen bij het volgen van het programma.

Wat zeggen deelnemers?

Marilyn Bakker
Als je kattenprofessional wilt worden of al bent, dan is dit een onmisbare opleiding. Zelf kwam ik vooral voor het 2de deel, over marketing en je bedrijf goed op de kaart zetten. En dit was zeer, zeer waardevol. Ik heb al andere coaches gehad, maar altijd miste ik de link naar de kattensector. Die maakt Anneleen perfect en daardoor is de aansluiting zo ongelooflijk waardevol. Ik ben superblij dat ik heb meegedaan.


www.catmoneo.nl

Dierenartsen De Nekker (Bonheiden)
Zeer leerrijke cursus waar alles duidelijk wordt uitgelegd in klare taal en met voorbeelden. Top prijs/kwaliteit, zo veel mogelijk informatie en heel handig dat je de video’s en audiofiles kan bekijken wanneer je maar wil. Echte aanrader!


www.dierenartsendenekker.be

Ben je er klaar voor?

1950 excl. btw,-

Happy Cats PRO Lesprogramma

Het Happy Cats PRO programma is onze ultieme opleiding voor professionals.  Jij krijgt hierbij de prachtige opportuniteit om én  jouw klanten verder te helpen met hun katten, en ook om je eigen zaak of organisatie te boosten, zowel in klantentevredenheid, betere service en een grotere omzet. Zo geniet jij van een (nog) grotere voldoening in je job.

Of liever eerst nog even overleggen?

Het is een grote stap, I know. Niet alleen de financiële investering, maar vooral de tijd en energie. Wil je graag even overleggen met me om te zien of dit een goed idee is voor jou? Boek dan gratis en vrijblijvend je kennismakingsgesprek in, en dan bekijken we het samen. Als het geen goeie fit is, dan zal ik je dat ook eerlijk zeggen, beloofd!


Liefs, Anneleen ♡