Happy Cats Boeken inkopen

Hier kan je boeken inkopen aan handelaarsprijzen en verkopen in je praktijk, winkel of webshop, met gratis verzending. 

€ 200,00
€ 130 incl. btw

Happy Cats Handleiding - 10 exemplaren

Anneleen Bru van Felinova neemt je mee op een heerlijke pragmatische, maar nuchtere reis doorheen de intieme wereld van de huiskat in onze woonkamer, met al zijn natuurlijke instincten en mysterieuze gedragingen. Dit boek biedt inzichten in gedragingen en eveneens vaak voorkomende misverstanden, en staat vol tips en tricks om van je geliefde huisdier een gelukkige kat te maken. Meer info


Gratis verzending
Adviesprijs: € 20,00 incl. 6% (BE) of 9% (NL) BTW


Dit boek is voorlopig niet meer verkrijgbaar via Felinova. 

€ 299,90
€ 150 incl. btw

Happy Cats Revolutie - 10 exemplaren

Dit boek onthult alle geheimen om het gedrag van de kat te begrijpen én te veranderen via training, management en gedragsmodificatie, en is bestemd voor de gevorderde katteneigenaar en -professional. 


Anneleen creëerde een algemeen therapieplan om het gedrag van je kat (weer) in balans te krijgen, de Kattenmatrix®. Dit model bestaat uit 50 duidelijke en praktische stappen om eender welk ongewenst gedrag bij je kat te verbeteren en op te lossen. Meer info.


Gratis verzending
Adviesprijs: € 29,99 incl. 6% (BE) of 9% (NL) BTW

€ 199,50
€ 100

Happy Cats Werkboek - 10 exemplaren

Dit werkboek zet de katteneigenaar nu zelf aan het werk met tal van oefeningen, observatie opdrachten, templates en checklists die Anneleen al jaren voorlegt aan haar klanten om hun katten beter te observeren, begrijpen en ze gelukkiger te maken. Meer info.


Gratis verzending

Adviesprijs: € 19,95 incl. 6% (BE) of 9% (NL) BTW

€ 199,90
€ 130 incl. BTW

Happy Cats for Kids - 10 exemplaren

In I Love Happy Cats for Kids geeft Anneleen Bru leuke en handige tips over het gedrag en de leef- en gevoelswereld van de kat en over wat je pluizigste huisgenoot nodig heeft en fijn vindt. Het zal de relatie met de katten in huis versterken en de verantwoordelijkheidszin van je kind een boost geven. Meer info.


Gratis verzending

Adviesprijs: € 19,99 incl. 6% (BE) of 9% (NL) BTW

€600,00
€ 275 incl. BTW

Happy Cats Minigids - 100 exemplaren

De Happy Cats Minigids is een A6 pocketformaat met een introductie tot de Happy Cats concepten en de meest gestelde vragen over kattengedrag. Je vindt er ook een overzicht van de Happy Cats boeken en producten die kunnen helpen om katten gelukkiger te maken. Ideaal om mee te geven met je klanten, nieuwe eigenaars of andere katteneigenaars die je al lang probeert te overtuigen van de Happy Cats principes!


Gratis verzending

Adviesprijs: € 6,00 incl. 6% (BE) of 9% (NL) BTW


  € 249,50
  € 125

  Happy Cats Guide for a Happy Cat - 10 exemplaren

  Anneleen Bru of Felinova Animal Behaviour Consulting will take you on an amazing practical but straight forward journey throughout the intimate world of the house cat in our living room, with all its basic instincts and mysterious behaviours.

  This book offers you insight in behaviour and popular beliefs about cats and is filled with tips and tricks to magically transform your pet into a happy cat, or let’s say happier cat. This treasure of information is easily and immediately executable in the environment of your cat, your own attitude and behaviour and the way you two connect and communicate.


  Gratis verzending / Free delivery

  Adviesprijs: € 24,95 incl. 6% (BE) of 9% (NL) BTW

  € 249,50
  € 125

  Happy Cats Mode d'emploi pour un chat heureux - 10 exemplaren

  Anneleen Bru de chez Felinova vous invite pour un voyage honnête et sincère dans le monde intime du chat domestique aux instincts naturels et comportements des plus mystérieux. Dans cet ouvrage, elle compile les règles d’or qu’elle a élaborées au terme de centaines de consultations comportementales et livre de nombreux trucs et astuces destinés aux amateurs de chats de tout calibre.
  Votre relation avec votre chat ne sera plus jamais la même. Bonne lecture!


  Gratis verzending

  Adviesprijs: € 24,95 incl. 6% (BE) of 9% (NL) BTW