Verzending & Retours

Alle info over deze online webshop

Je boek laten signeren

Je kan je boeken laten signeren door duidelijk de naam van de gelukkige (en eventueel de naam van de katten) in het notitieveld van je check-out te zetten. Dit is een vakje dat je kan invullen wanneer je je adresgegevens invult voor verzending.

Info over verzending

Standaard verzending in deze webshop bedraagt € 7 naar België en Nederland. Groothandelspakketten via pro.felinova.be komen met gratis verzending.

De Happy Cats Boeken vertrekken in ons magazijn in Kruibeke, kleding & lifestyle items vertrekken rechtstreeks bij de leverancier (Letland, Spanje, USA). Bestellingen van boeken worden in ons magazijn éénmaal per week verwerkt, meestal op donderdag of vrijdag.


Levertermijn
Fashion items hebben een levertermijn van ongeveer 2 à 3 weken. Bestellingen van fashion items komen van verschillende leveranciers in de US en Europa. Het is mogelijk dat je bestelling in meerdere items zal toekomen. Panikeer dus niet als je je eerste bestelling ontvangt en die is niet volledig, dat is perfect normaal.


Douanecontrole & invoerkosten
Let op, het is mogelijk dat je pakje wordt uitgekozen voor een controle door de douanediensten, als dit uit het buitenland komt (fashion, lifestyle, bags, mokken, enz). Dit zorgt enkel voor een vertraging van levering (enkele dagen) en de mogelijkheid dat ze je factuur en extra info over de bestelling gaan opvragen. Dit is routine en onvermijdelijk. Neem met ons contact (via anneleenbru@felinova.be) als je twijfelt of niet weet wat te doen.

!! Let op voor phisingmails, je dient geen douanekosten te betalen! Als je hier toch bericht over ontvangt, contacteer ons dan onmiddellijk. Dan bekijken we het samen. !!


Wasinstructies

Jouw kledingstuk is uniek dus verzorg het goed. Volg deze wasinstructies zeer goed op zodat je lang van je kleding kan genieten. Zo zorg je voor zo weinig mogelijk pluizen, want dat is eigen aan kledingstukken die bedrukt worden zoals de onze.

1. Draai je kledingstuk binnenstebuiten alvorens te wassen.
2. Steek je kledingstuk in een wasnet om wrijving te voorkomen.
3. Was enkel met (koude) handwas of met een koud programma in de wasmachine (ook al staat er 30° in je kledingstuk).
4. Gebruik enkel een fosfaatvrij vloeibaar wasmiddel voor delicate was/wol.
5. Gebruik geen wasverzachter.
6. Steek het niet in de droogmachine maar laat opdrogen op een kledinghanger.


Retours

Wil je iets retourneren dat je aankocht in onze webshop, dan kan dat binnen de 14 dagen na ontvangst van je items. Om fashion retours te vermijden, vragen we je héél lief om per item dat je bestelt, de beschikbare maatgidsen goed na te kijken en alle opmetingen te doen. Ga vooral af op de maatgids van je eigen afmetingen, die is heel accuraat. Heb je nog vragen? Stel je vraag in onze Fashion Community!

LET OP: gepersonaliseerde items kunnen niet gewisseld of geretourneerd worden! Dit zijn items met jouw naam of foto van je eigen kat op.


Wat te doen als je wil ruilen?

Meld je retour aan via hallo@felinova.be. Geef hierbij je ordernummer, datum van je order, het item dat je wil retouren, eventueel de reden, en wacht op onze bevestiging.

Elk item dat je wil terugsturen dient, vergezeld met de originele Felinova-factuur, in zijn originele staat, ongelezen, ongedragen, ongebruikt, zonder kattenhaar aan, en ongewassen terugbezorgd te worden naar Anneleen Bru, Broekdam-Noord 45A, 9150 Kruibeke. Verzendkosten voor de retour betaal je zelf.

Nadat we je retour ontvangen en bekeken hebben, bevestigen we je dit en bezorgen we jou een coupon voor het retourbedrag dat je kan gebruiken in heel de webshop.